Tooltips not showing in WiseJ.Web.ToolBar buttons

Welcome to Wisej Support.
Questions, suggestions and plain old bugs - are all welcome here!
0
0

Hi,

I think there may be a bug with the button tooltips in the Toolbar control.  I’ve set the ToolTipText property in the ToolBarButton Collection Editor for each of the PushButton items and also tried adding a ToolTip control directly onto the parent WiseJ.Web.Form but tooltips still not appearing on mouse hover.

  • You must to post comments
0
0

Sorry Andrew,

my mistake:

You just need to set Toolbar.ShowToolTips = true. It´s false by default.

Best regards
Frank

  • Andrew Hills
    I can’t believe I missed that…time for new glasses!! :) Thanks for your help Frank.
  • You must to post comments
0
0

Thanks Andrew,

I see the problem now. I have logged that issue as WJ-8204.

We´ll inform you when it´s fixed.

Best regards
Frank

  • You must to post comments
0
0

Hi Frank,

Thank you for trying that.  I’ve modified your example and attached. The standalone button tooltips work fine (i.e. the 2 buttons you had added).  When you add a button to the toolbar using the Buttons property or Edit Buttons in the designer and set the tooltip text on a button, that’s the part that doesn’t appear to be working at runtime.

Attachment
  • You must to post comments
0
0

Hi Andrew,

trying to reproduce the problem I have set up a very simple sample.
But it works ok. Can you please test it and compare to your code to see if you can spot a difference ?

Thanks in advance.

Best regards
Frank

Attachment
  • You must to post comments
Showing 4 results
Your Answer
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Attachment
File Name Size
There are currently no files uploaded.
Maximum number of files 1, maximum file size 3.9MB.
Supported file formats: zip pdf gif jpg bmp png cs vb theme json